Tjäna poäng för att handla med!

PointShop.se

lördag, juli 01, 2006

Duettegardiner skapar en fönstermiljö som är både dekorativ och funktionell


Duette® Duette gardiner skapar en fönstermiljö som är både dekorativ och funktionell. Den dubbelväggade "honeycomb"-strukturen gör produkten syark, varaktig och enegrieffektiv. Cellerna är 25 mm alternativt 32 mm breda. Monterade innanför glasen eller mellanglas har de perfekt isolerande förmåga. Duette gardiner ölar fönstrens eller fasadens U-värde och reducerar värmeutbytet under både sommar och vinter. Vävkollektionen erbjuder tre olika kvaliteter i 25 mm veckbredd; Duotone, där färgerna på insidan varierar men utsidan ger en uniform vit yta, Fulltone som har samma färg på in- och utsida samt Black out där cellerna är laminerade med en metaliserad film som ger en perfekt mörkläggning och ökad isolation. Tack vare den unika "honeycomb"-strukturen så har Duette gardiner inga synliga hål för hisslinorna då dessa opererar invändigt i vävcellerna. Vävkollektionen i 32 mm veckbred har dessutom Fixé-konstruktionen som innebär att utsidans veck är kortare så att insidan alltid behåller sin veckstruktur oavsett belastning i neddraget läge.

fredag, juni 30, 2006

Skärmgardiner är mycket lämpliga i interiörer med stor fönster och glaspartier


Skärmgardiner De är mycket lämpliga i interiörer med stora fönster och glaspartier. Likaså som rumsavskärmning. Skärmgardinskenan är mycket diskret och enkel att montera. Med 2, 3, 4 eller 5 spår i skärmgardinskenan utmanar man lätt kreativiteten. Du kan kombinera vävar med olika grad av ljusgenomsläpp, olika strukturer, för att skapa estetisk och spännande rumsverkan. Vävarna kan dessutom enkelt plockas ned för byte. Bekvämt och ekonomiskt.

onsdag, juni 28, 2006

Lamellgardiner är ställbara för att reglera ljuset och förhindra insyn


Lamellgardiner De är ställbara för att kunna reglera ljuset och förhindra insyn.. Lamellerna regleras så att de kan öppnas eller slutas helt. De förstärker rummets volym och är en elegant lösning som solskydd, rumsavskiljning, avskärmning, inredning på kontor, i skyltfönster, på inglasade balkonger, i samlingslokaloch på glaspartier. De finns i ett stort urval av textila lameller. Enfärgade och mönstrade i ett flertal färger. Manövreras manuellt eller med motor.

tisdag, juni 27, 2006

Plisségardiner är ett bra alternativ till persienner


Plisségardiner är ett bra alternativ till persienner. De finns i en mängd färger och med linor och detaljer som är färganpassade. Vävar finns med ljusreglerande, värmereflekterande och mörkläggande egenskaper i olika kombinationer. De monteras mellan glas eller som frihängande.

Klockan i Sverige

Nyheter

Nyheter från Nyhetsportalen.se

Besökare online

Antal Besökare denna månad

Gå in på Länksida där finns mycket att kolla på

Temperatur i Ängelholm

Tjäna Pengar på hästar som förlorar

www.digimar.com

Korgmarkis med spetsigt fönster

Korgmarkis med spetsigt fönster
2008 Så har vi avverkat ytterligare ett Nytt År. Vi skall nu förbereda oss för vårrusningen, öka ut butiken med ca 15 kvm till, Väntar på nya vävprover från våra vävlevarntörer Dikson, Sattler samt importören av Tempotestvävar, (Sandatex). Vävställen från Dikson och Sandatex kommer i år att uppdateras Medan Sattlers vävställ kommer att bli utbytt, alla ställen med nya fräcka mönster och färger,

Google SiteSearch

Google
 

Servicestart