Tjäna poäng för att handla med!

PointShop.se

fredag, maj 18, 2007

Terrassmarkis


Nova Classic är lämplig för villaterrasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m.m. Monteras på vägg eller i tak. Armarnas fallvinkel är steglöst justerbar 0°-45°. Nova Classic är en robust konstruktion vilket passar över de flesta uteplatser. Nova Classic levereras med upp till 3,5 m. utfall. En terrassmarkis har stort vindfång. Stommen i alla våra markiser är av aluminium, vilket är mycket hållbart utan att vara klumpigt. För att klara extra stark vind kan framkanten förankras med ett särskilt teleskopsstag (tillbehör).Nova Classic Flexi (tillbehör) gör att du kan ställa markisens vinkel steglöst efter solens höjd.
Manövrering: Manuell med vev eller med elmotor styrd med strömbrytare, fjärrkontroll, automatik eller med en kombination av dessa.Tillbehör: Takkonsoller för montering under lutande takstolar 0°-45°. Teleskopsstag för förankring i framkant. Motorer, automatik och övrig utrustning.MILJÖINFORMATION: Markisen är återvinningsbar med undantag för markisduken samt några mindre detaljer som t. ex. rostfria skruvar och axlar. Markisduken avger vid förbränning hälsovådlig rök.
Relaterade dokument:

Broschyr PDF

Montering PDF


torsdag, maj 17, 2007

Att göra rent en markis

ATT GÖRA RENT EN MARKIS
Rulla ut väven helt och hållet Damma först av väven med hjälp av en mjuk borste. Borsten får inte vara av metall. Tvätta därefter vävens båda sidor med rent vatten. Vi rekommenderar att du börjar med att tvätta väven på det ställe där den är som smutsigast.RengöringEnda tvättmedel vi rekommenderar är Dicksons egna303-tvättmedel, som du kan köpa hos varenda markisbutik. All information och råd om användningen av vårt tvättmedel får ut därifrån. I alla fall ska du aldrig använda rengöringsmedel med slipmedel eller rengöringsmedel som innehåller kemiskt organiska och inorganiska partiklar. Tvätta aldrig markisväven med maskiner som alstrar ånga. Om markisen inte blir ren rekommenderar vi att du kontaktar din återförsäljare.Tvålvatten Om du väljer att tvätta din markis med tvålvatten var då noga med att respektera den mängd tvål som rekommenderas. Följ alltid de angivelser som getts för tvätt av just din markis. Skölj med mycket vatten och var noga med att låta markisväven torka helt. Väven torkar bäst utvikt samt om den torkas utomhus.
Hitta den väv som passar dig och dina behov i våra kataloger

Klockan i Sverige

Nyheter

Nyheter från Nyhetsportalen.se

Besökare online

Antal Besökare denna månad

Gå in på Länksida där finns mycket att kolla på

Temperatur i Ängelholm

Tjäna Pengar på hästar som förlorar

www.digimar.com

Korgmarkis med spetsigt fönster

Korgmarkis med spetsigt fönster
2008 Så har vi avverkat ytterligare ett Nytt År. Vi skall nu förbereda oss för vårrusningen, öka ut butiken med ca 15 kvm till, Väntar på nya vävprover från våra vävlevarntörer Dikson, Sattler samt importören av Tempotestvävar, (Sandatex). Vävställen från Dikson och Sandatex kommer i år att uppdateras Medan Sattlers vävställ kommer att bli utbytt, alla ställen med nya fräcka mönster och färger,

Google SiteSearch

Google
 

Servicestart