Tjäna poäng för att handla med!

PointShop.se

söndag, juni 08, 2008

Komfort under en markis

Komfort under en markis

Artikel publicerad den : 24-03-2008

Undrar du ibland hur mycket ljus och värme en markisväv släpps genom?
Ljus & Komfort ger svar på alla dina frågor.

När det handlar om markiser har konsumenternas köpbeteende utvecklats under de senaste åren.

Även om den estetiska aspekten fortfarande är viktig när en kund skall välja markisväv blir det allt vanligare att kunder frågar om markisvävens effektivitet vad gäller skydd mot UV-strålar, värme och solljus.

Dickson har genomfört en stor studie i vad som kännetecknar komfort under en markisväv.

Studien har gjorts i samarbete med Dr Marc Fontoyont och Le centre Scientifique et Technique de la Construction (Det naturvetenskapliga och tekniska centret för byggindustrin).

I studien som man gett titeln ”Lumière & Confort”, Ljus & Komfort, har man kunnat identifiera fyra parametrar som är avgörande för att få en bekväm upplevelse under en markis.

Dessa parametrar är temperaturen, hur väl UV-strålarna har filtrerats, hur bra skydd markisen är mot ljuset så att man inte bländas samt vilken stämning som fås av ljuset under markisen.

Markisvävens färg har en direkt inverkan på dessa fyra parametrar.

Studien visar att Dicksons markisväv stoppar minst 90 % av UV-strålarna , dämpar solljuset, reglerar temperaturen och bidrar till att skapa en fräsch, tempererad och mysig stämning.

Denna studie har bidragit till att dela in kollektionen Orchestra i fyra parametrar och skapa ett unikt försäljningsargument.Klicka här för att lära dig mer om markiser

Klockan i Sverige

Nyheter

Nyheter från Nyhetsportalen.se

Besökare online

Antal Besökare denna månad

Gå in på Länksida där finns mycket att kolla på

Temperatur i Ängelholm

Tjäna Pengar på hästar som förlorar

www.digimar.com

Korgmarkis med spetsigt fönster

Korgmarkis med spetsigt fönster
2008 Så har vi avverkat ytterligare ett Nytt År. Vi skall nu förbereda oss för vårrusningen, öka ut butiken med ca 15 kvm till, Väntar på nya vävprover från våra vävlevarntörer Dikson, Sattler samt importören av Tempotestvävar, (Sandatex). Vävställen från Dikson och Sandatex kommer i år att uppdateras Medan Sattlers vävställ kommer att bli utbytt, alla ställen med nya fräcka mönster och färger,

Google SiteSearch

Google
 

Servicestart