Tjäna poäng för att handla med!

PointShop.se

lördag, juli 15, 2006

Silent Gliss på Möbelmässan i Älvsjö


Silent Gliss på Möbelmässan i Älvsjö
Silent Gliss är alltid med på Möbelmässan i Älvsjö. Detta år visades bl a nya spännande färger på vertikaler och vårt skärmsystem 2600 med vikbara skärmar. Spektakulära byggen - Snöhetta Arkitekter på Stallet
Tom Holtman från Snøhetta Arkitekter höll 19 januari 2006 på Stallet ett föredrag om de spännande projekt som man under åren genomfört. Tom Holman tog en intresserad skara arkitekter och inredare med på en spännande resa från Norge till Egypten och presenterade de byggnadstekniska utmaningar som en internationellt verksam arkitektfirma kan ställas inför.100 talet inbjudna fick även möjlighet att avnjuta en italiensk buffé samt se närmare på nyheter från Silent Gliss och Ludvig Svensson AB, som var medarrangör.
Vertical Waves - specialvisning på Stallet
På Inredningshuset Stallet ordnades under våren en specialvisning för särskilt inbjudna arkitekter och inredare av detsenaste inom Vertical Waves av Eva Marmbrandt. De nya lamellerna säljs genom Silent Gliss och monteras på Silent Glisslamellsystem.
Tillbaka till startsidan
e-Catalogue
Nyheter
Produktinformation
Aktiviteter
Hitta till Silent Gliss

söndag, juli 09, 2006

Silhouette är den mest mjuka, den mest genomskinliga fönsteravskärmning som skapats


Silhouette®Silhouette är den mest mjuka, den mest genomskidliga och den mest mångsidiga fönsteravskärmning som någonsin skapats. Den kombinerar särdragen av textilgardin, rullgardin och persienn i en unik design. Mjukt svävande testillameller, manövrerade mellan två flortunna vävar, låter dig kontrollera ljusstyrkan, utan att förlora den naturliga skönheten av solljus. Fullständigt öppna lameller, ger nästan obehindrad utsikt. När lamellerna stängs avskärmas ljuset gradvis. Helt stängda de ger avskildhet och insynsskydd. Upprullad döljs gardinen i en färgkoordinerad kassett. Silhouette ger optimal kontroll av ljus, värme och insynsskydd samt isolerar och bidrar till ökad energieffektivitet.

Klockan i Sverige

Nyheter

Nyheter från Nyhetsportalen.se

Besökare online

Antal Besökare denna månad

Gå in på Länksida där finns mycket att kolla på

Temperatur i Ängelholm

Tjäna Pengar på hästar som förlorar

www.digimar.com

Korgmarkis med spetsigt fönster

Korgmarkis med spetsigt fönster
2008 Så har vi avverkat ytterligare ett Nytt År. Vi skall nu förbereda oss för vårrusningen, öka ut butiken med ca 15 kvm till, Väntar på nya vävprover från våra vävlevarntörer Dikson, Sattler samt importören av Tempotestvävar, (Sandatex). Vävställen från Dikson och Sandatex kommer i år att uppdateras Medan Sattlers vävställ kommer att bli utbytt, alla ställen med nya fräcka mönster och färger,

Google SiteSearch

Google
 

Servicestart