Tjäna poäng för att handla med!

PointShop.se

söndag, februari 11, 2007

Marcesa Terrassmarkis
















KVALITET – SÄKERHET - MILJÖ
Kvaliteten är något som har blivit grundläggande för alla våra medarbetare. Säkerhet är något vi garanterar våra medarbetare och miljövård är vårt engagemang gentemot våra kunder.
ISO-intyg Sedan maj 2003 är vi kvalitetscertifierade med ISO9001:2000. De första stegen mot ISO togs redan 1989 då företaget i ett första steg certifierades med ISO 9002. Med syftet att tillfredsställa vår kundkrets världen över har kvalitet blivit en angelägenhet för företagets samtliga avdelningar (design, forskning & utveckling, avdelningen för varuprover, produktion, försäljning…..).
Säkerhet garanterar kvalitet Det är bl. a genom att erbjuda våra medarbetare en säker och sund arbetsmiljö som vi satsar på kvalitet i produktionen. Att se över riskerna samt att förhindra arbetsskador har blivit en viktig del av arbetet i våra produktionsanläggningar. Som ytterliga åtgärder för en förbättrad kvalitet görs idag ett flertal kvalitetskontroller i produktion samt logistisk spårning av vävarna.
Att respektera miljön Miljön är viktig för oss och vi har därför valt att arbeta enligt principen av en 100- procentig avfallsåtervinning. Avfallsåtervinningen görs till viss del internt och till viss del av företag specialiserade inom avfallsåtervinning. Vi använder oss vidare av ett engergihanteringsprogram vilket har medfört en minskning av gasutsläpp, vattenåtervinning…
Hitta den väv som passar dig och dina behov i våra kataloger

Inga kommentarer:

Klockan i Sverige

Nyheter

Nyheter från Nyhetsportalen.se

Besökare online

Antal Besökare denna månad

Gå in på Länksida där finns mycket att kolla på

Temperatur i Ängelholm

Tjäna Pengar på hästar som förlorar

www.digimar.com

Korgmarkis med spetsigt fönster

Korgmarkis med spetsigt fönster
2008 Så har vi avverkat ytterligare ett Nytt År. Vi skall nu förbereda oss för vårrusningen, öka ut butiken med ca 15 kvm till, Väntar på nya vävprover från våra vävlevarntörer Dikson, Sattler samt importören av Tempotestvävar, (Sandatex). Vävställen från Dikson och Sandatex kommer i år att uppdateras Medan Sattlers vävställ kommer att bli utbytt, alla ställen med nya fräcka mönster och färger,

Google SiteSearch

Google
 

Servicestart